dissabte, 20 d’octubre del 2012

Impressions després de les primeres 7 jornades

Entrant a la jornada 8 la #lligatwitter resulta apassionant pels constants canvis de líder fins el moment. A aquestes alçades els rookies ja han patit les primeres novatades com per exemple fitxar jugadors molt barats però molt propensos a rebre targetes o fins i tot a ser expulsats. Jo sóc partidari de fitxar paios per 1 "Euro" sabent que no jugarà i no puntuarà negatiu abans que fitxar a segons qui.
Pel que fa als jugadors revelació el jugador més valuós pel que fa a punts/preu és sens dubte Iago Aspas del Celta que a sobre ocupa posició de migcampista. El davanter del Mallorca Hemed també està funcionant molt bé i com a porter el valencià Palop del Sevilla ara mateix és qui funciona més junt amb el també valencià Guaita o l'israelià Aouate. Al mig del camp un sorprenent Valladolid col·loca Ebert com a jugador revelació i a Óscar com a jugador que també pot donar molts punts. Joaquín, Barrada, Koke o Armenteros també tenen bones mitjanes de punts; cal estar al cas.
Pel que fa a jugadors constratats Leo Messi guanya el global com era d'esperar i té a Falcao un bon competidor pel pitxitxi
I els jugadors del Barça? De moment només Messi i Adriano justifiquen el preu que valen a la Yahoo Superliga; fitxar jugadors com Iniesta, Xavi, Cesc o Alexis és un risc tenint en compte el preu inicial.
Bé, per finalitzar l'apunt, i tenint en compte qui és el líder us deixo amb aquesta "preciosa" cançó:
@dallonses UE Dallonses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada